Hypotheekvormen

 

Prijs en waarde van de woning, hoogte van de benodigde hypotheek, inkomen, burgerlijke staat, uitgavenpatroon, leeftijd, de stand van uw overige financiële zaken en toekomstverwachtingen zijn allemaal factoren die een rol (kunnen) spelen bij de keuze van een hypotheekvorm. De vorm die uiteindelijk voor u het beste is, hangt samen met uw specifieke situatie, uw persoonlijke voorkeur....en uw gevoel !!

Sier & Van Raaij schept duidelijkheid in die wir-war van gegevens en aspecten en zet  de verschillende hypotheekvormen voor u op een rijtje. Daarbij zal altijd een oplossing worden gezocht die naadloos op uw situatie aansluit. Zelfs een combinatie van de verschillende hypotheekvormen hoort daarbij tot de mogelijkheden. Dit maatwerk, dat optimaal tegemoet komt aan uw situatie, komt tot stand door onze persoonlijke benadering en kennis van zaken.

Voor hypotheken gesloten NA 1-1-2013 is de rente slechts nog fiscaal aftrekbaar als de hypotheek lineair of annuitair is afgesloten. Dit betekent dat andere hypotheekvormen niet of minder interessant zijn geworden voor clienten !!


Hypotheken op een rijtje: 

Lineaire Hypotheek

Annuïteitenhypotheek

Spaar- en Levenhypotheek

Beleggingshypotheek

Aflossingsvrije Hypotheek

Krediethypotheek

 

  

Uitgebreide Uitvaartverzekering
Uw uitvaart geheel betaald én verzorgd


Vraag ons naar de mogelijkheden en een premieberekening.

 

NHG

 

Nationale Hypotheek Garantie: veilig, verantwoord en betaalbaar lenen en wonen.


Lees alles over NHG op www.nhg.nl of vraag ernaar bij Sier & Van Raaij.
 

Lees verder

 


 

 

 

 

 

Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening