Sier & Van Raaij’s financieel plan...
daar profiteert u van!

 

Hypotheken, spaarvormen, beleggingen, leningen, verzekeringen en pensioenen. Bij de meeste mensen liggen de polissen opgeborgen in een la en ontbreekt de behoefte om ze na een tijdje opnieuw te beoordelen. Toch geeft het een prettig gevoel als u weet dat uw financiële zaken goed geregeld zijn tegen een scherpe prijs en zeer gunstige voorwaarden.

Sier & Van Raaij zoekt die beste prijs en de gunstigste voorwaarden voor u bij elkaar. Wij bezoeken u thuis en screenen uw financiële situatie. Als er betere aanbiedingen in de markt  zijn, worden die netjes op een rijtje gezet, zodat u precies ziet wat u kunt besparen.

Zo’n eerste inventarisatiebezoek, aan uw eigen tafel, in uw eigen huis, op uw eigen tijd, is vrijblijvend en kosteloos. Vervolgens gaan we in overleg met u nader voor u aan de slag. Hieraan zijn kosten verbonden. Sier & Van Raaij hanteert daarbij een zeer laag uurtarief t.o.v. de gangbare markttarieven. De dagelijkse praktijk van Sier & Van Raaij wijst aantoonbaar aan dat besparingen kunnen oplopen van honderden tot duizenden euro’s per jaar! En dat is snel verdiend.

 

Maak een afspraak

Bel of mail ons voor een afspraak en ontdek wat Sier & Van Raaij voor u kan betekenen.

 

Ga naar het contactformulier

 

  

Uitgebreide Uitvaartverzekering
Uw uitvaart geheel betaald én verzorgd


Vraag ons naar de mogelijkheden en een premieberekening.

 

NHG

 

Nationale Hypotheek Garantie: veilig, verantwoord en betaalbaar lenen en wonen.


Lees alles over NHG op www.nhg.nl of vraag ernaar bij Sier & Van Raaij.
 

Lees verder

 


 

 

 

 

 

Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening